Onze collectie

Geen enkel merk heeft een vanzelfsprekende plek in onze winkel. Voor ieder seizoen bezoeken we zelf de beurzen en makers. We bekijken de nieuwe collecties en selecteren de mooiste stukken. Bij Karin Wesselman vind je geen ‘shop in shop’, maar een zorgvuldig afgewogen mix van trends en materialen. Zien we een buitenkans, dan nemen we die mee. Op deze website tillen we een tipje van de sluier op. Iedere week ontvangen we wel wat nieuws. Loop dus regelmatig binnen in onze winkel.

Para Mi

Para Mi

Para MI betekent Voor MIJ: broeken met een speciale pasvorm voor vrouwen. Sinds de oprichting in 2011 maken ze dan ook niets anders dan damesbroeken, met een unieke prijs-/kwaliteitverhouding. Stoere 5-pockets en fijne stretchkwaliteit in veel kleuren!

marc_o_polo

Marc O’Polo

Je herkent Marc O’Polo onmiddellijk aan de prachtige kleuren en de kwaliteit van de stoffen, de pure materialen en breisels. Van t-shirts tot jassen en altijd MOOI. Europa’s meest gewilde casual wear.

selected

Selected Femme

SELECTED Femme richt zich op jonge, eigentijdse vrouwen. De Deense kleding zit erg lekker en staat super. Ben je op zoek naar een uitstekende pasvorm voor een aantrekkelijke prijs, dan zou Selected jouw merk kunnen zijn.

Summum

Summum

Als geen ander weet Summum stijlen, stoffen en kleuren op gedurfde wijze met elkaar te combineren, waardoor een prachtig eigen handschrift is ontstaan. De signature van Summum Woman. Op en top vrouwelijk en, niet onbelangrijk, van Nederlandse bodem.

By Bar

BY-BAR is een Nederlands kleding en accessoire label opgericht door Barbara, in 2008 is ze begonnen met oorbellen. BY-BAR is uitgegroeid tot een volledig op elkaar afgestemde collectie, bestaande uit moderne essentials, met een rijke uitstraling en prachtige details. De BY-BAR collectie is niet aan trends onderhevig: het zijn artikelen die gewoon mooi zijn.

Alchemist

Alchemist

Met haar merk Alchemist streeft Caroline Mewe ernaar om van het doodnormale iets uitzonderlijks te maken. De collectie is enerzijds licht en anderzijds een avant-garde statement. Caroline weet mode te combineren met een ethische leefstijl, resulterend in een volkomen duurzaam label. “Duurzaamheid is een taal die steeds meer gesproken gaat worden.

Pavemen

Pavement

Pavement een stijlvol Fashion Forward-merk. Generaties ervaring en gevoel voor kwaliteit vormen de basis voor het succes. Alle stijlen zijn handgemaakt met een uitgesproken respect voor het materiaal en een sublieme pasvorm in het achterhoofd, wat resulteert in het gevoel dat je achterlaat, zodra je je eerste stap zet … op de stoep.

Kyra

Kyra is het eigenzinnige merk van de designers Kyra Marcopoulos en Lidwien van der Klei. Wij zijn gevallen voor hun kleurgebruik, pasvorm en de mooie stoffen. In ieder stuk vind je bovendien wel een verrassend detail. Altijd vrouwelijk en met gevoel voor stijl.

lollys laundry

Lolly Laundry

De Engelse Vogue was zeer enthousiast: “Neem een ontwerper, een handje nostalgie, een vleugje rauwe details en mix het tot uitzonderlijke stukken. Dan krijg je Lollys Laundry.” Dit Deense merk combineert liefde voor mooie basismaterialen en ruwe eenvoud. Van klassiek romantisch tot ruige rock chick en als belangrijk kenmerk de vrolijke kleuren.

0039_italy

0039 italy staat voor levensvreugde to-go.. laat zich inspireren door simpele alledaagse momenten, laten zonder arrogantie zien wat ze speciaal maakt. Een eerbetoon aan de mediterrane levensstijl in al zijn kleuren, patronen en vormen. Gevuld met mooie details, gemaakt in Europa, tijdloos en duurzaam.

Corel

Het Amsterdamse broekenmerk al sinds 1982, opgericht door Corry en Elly. Comfortabele broeken met een perfecte pasvorm, unieke dessins. Voor de dames met lange benen, deze broeken hebben langere lengte.

© Copyright - Karin Wesselman